torstai 17. toukokuuta 2012

Taidokasta meikkaamista

Meikkaaminen on ollut jonkinlainen tarpeellinen toimi vaan aamuisin, mutta pikkuhiljaa siihen alkaa taas syttyä uudenlainen into. Oli intoa tai ei niin jostain syystä meikkaamista ja meikkivinkkejä on aina ihana seurata. Jotenkin se muuttumismeikki jonka aikana jokainen tyttö tai nainen voi hemmotella itseään ja taikoa sudeilla ja siveltimillä kasvoille erilaisia meikkejä on todella kiehtova. Yksi hauska tapa viettää aikaa on katsella Youtubessa todellisten taitureiden kädenjälkiä kun he taiteilevat omille tai mallien kasvoille vaikka minkälaisia kopioita julkkisten gaalameikeistä tai omia luomuksiaan. 

Aloin seurailemaan jo vuosia sitten pariakin eri kanavaa Youtubessa sillä siellä todella on taitavia meikkaajia ja sieltä poimii loistavia vinkkejä tuotteiden suhteen ja näkee niiden toiminnan ihan melkein livenä ;P Ajattelinkin jakaa erään loistavan löydön, jota olen seuraillut jo pitkän aikaa. Kyseessä on Pixiwoo-niminen kanava, jolla meikkaa kaksi englantilaista ammattimeikkaaja Samantha ja Nicole. Videoita on jo yli neljäsataa ja niitä on katsottu kymmeniä miljoonia kertoja eli suosio on aikamoinen. Kanavalla on mahtavia kopiointeja julkkisten kasvoilla nähdyistä meikeistä, arkimeikkien erilaisia versioita sekä perusteet läpikäyviä videoita esimerkiksi kulmien muotoilusta sekä irtoripsien kiinnittämisestä. Molemmat sisarukset osaavat kertoa todella hyviä niksejä erilaisista meikeistä ja videoilla käytetään melko monipuolisesti erilaisia merkkejä ja vaihtoehtoja kerrotaan lisää videoilla. Vanhempi sisaruksista eli Samantha on muodostunut omaksi suosikikseni vaikka molemmat todella taitavia ovatkin. Samilla on itseasiassa sisarusten yhteisen meikkikoulun/studion lisäksi nykyään myös oma sivellinsarja eli ihan kunnioitettavaa uraa luovat. 

Keräsin tähän esimerkiksi muutaman itseäni kiinnostavan videon heidän arkistoistaan näyttämään millaisista videoista on oikein kyse. Ensinnäkin on videoita ihan niistä simppeleimmistä meikeistä, joissa jokainen joskus kulkee ja joissa jokainen taitaa olla kauneimmillaan. Mutta niissäkin on omat niksinsä. Samoin löytyy siis niitä Basic-videoita eli esimerkiksi se jo aiemmin mainostamani kulmien muotoilujen vinkit opettava video.



Perinteisten videoiden lisäksi satojen videoiden joukossa suurin osa taitaa olla hieman vahvemman silmämeikin opettavia videoita. Itse olen aina ihaillut sellaisia joiden silmät loistavat ja korostuvat vaikka käytössä ei olekaan koko sateenkaaren värimaailmaa luomilla. Alla olevalla videolla on juuri sellaiset silmät, kun itse haluaisin loihtia itselleni kun suuntaan likkojen kanssa yöelämään.


Perusvideoiden lisäksi joukkoon mahtuu suuri määrä erilaisia vinkkivideoita kuten alla oleva video, jossa käsitellään meikkaamista kun kyseessä on mustavalkoinen kuva tai video. Asiathan muuttuvat aika paljon kun videosta otetaan värit pois ja kannattaa todella katsoa video loppuun asti sillä se saattaa yllättää aika paljon. Sam ja Nic antavat muutenkin videoillaan ohimennen hyviä käytännön vinkkejä muun muassa juuri valokuvausmeikkiin. Eli siihen kannattaako perinteinen hohdepuuteri jättää silloin väliin vai kannattaako sitä jopa hieman lisätä paikkapaikoin jotta se erottuu edukseen. Nappasin mukaan myös yhden erikoisemman videon, jonka meikkiä varmaan kukaan ei arkena käytä mutta se on yksi taidonnäyte jota katsellessani saatoin vain ihailla. Värien käyttö ja häivytys sekä monipuoliset tekniikat ovat kunnian arvoisia. Todella inspiroivaa työtä!



Kannattaa siis kurkata nämä taitavat videot jos vähänkään kaipaa vinkkejä omaan meikkiinsä tai muuten vain nauttii hömpästä tässä muodossa. Sitähän tämä parhaillaan on - täydellistä tyttöhömppää josta miehet ei ymmärrä mitään! Youtubesta nämä taitavat maskeeraajat löytää siis Pixiwoo-hakusanalla. Tässä vielä linkki heidän kanavalleen, josta kaikki videot löytyvät samasta osoitteesta: http://www.youtube.com/user/pixiwoo?feature=g-all-u.

Nauttikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti