tiistai 22. toukokuuta 2012

bareMinerals

Vihdoin eilen aamupäivällä ovikello soi ja postinainen antoi kauan odotetun paketin. Näpyttelin jo kuun vaihteessa FeelUniquen nettisivuille tilauksen ja valitsin toimitustavaksi vielä sen parin euron vaihtoehdon, jolla tilauksen pitäisi olla perillä täällä suomessa viikossa tai alle. Kun tasan seitsemän päivää oli kulunut niin aloin tutkia nettiä ja toteutuneita toimitusaikoja kunnes tajusin, että eihän kyseisen nettikaupan tuotteet tule edes euroopan sisäpuolelta eli tulliraja pitäisi pitää tiukasti mielessä! Oma tilaukseni oli postikuluineen hieman yli 50,- ja tajusin olevani tullin asiakas piakkoin.

Mitään ei kuulunut tosiaan ennen kuin tänään ja paketti tuli ihan suoraan nettikaupasta. Se oli vain jostain kumman syystä poikkoillut ilmeisesti jossain koska matka kesti niin kauan. Olen joskus aikoja sitten tilaillut samaisesta nettikaupasta, mutta en todellakaan muista millaiset oli toimitusajat tuolloin. Pääasia että tuote on täällä ja mikä huikeinta; nettikauppa oli tullia varten laittanut paketin päälle tuotteen hinnan alle 45,- joka oli todella positiivinen yllätys :)

Itse paketin sisältä paljastui siis kauan haaveilemani meikkipaketti. Yksi tuttu oli juuri samaisen paketin itselleen tilannut ja monista paikoista olen merkistä pelkkää hyvää lukenut ja siksi päädyinkin hankkimaan itselleni minkäs muunkaan kuin bareMineralsin starter kitin. Omani on sävyssä light, koska vielä tällä hetkellä ihoni on kaiken tämän kuivattamisen ja kuoritumisen jäljilltä todella vaalea.  Aloituspakkaus on todella kattava ja sen takia noin 50,- hintakaan ei mielestäni ole kovin suolainen. Suomestakin tietääkseni saa näitä aloituspaketteja ainakin Kickseistä, mutta siellä hinta on jo ihan eri luokkaa. 


Paketti sisältää kaksi meikkivoidetta, aurinkopuuterin, viimeistelypuuterin, pohjustusvoiteen, kolme sivellintä sekä ohje DVD:n meikkivoiteen käytöstä. Omassa light-pakkauksessani oli meikkivoidesävyinä Fairly Light N10, joka on selkeästi punapohjainen sekä Light W15, joka on selkeästi keltapohjainen sävy. Viimeistelypuuterina on Original ja sen luvataan olevan väritön ja pehmeän viimeistelyn antava puuteri. Aurinkopuuteri on värisävyssä Warmth, joka näyttää nettisivun mukaan olevan tummin vaihtoehto merkin sävyntuojista. 



Siveltimissä on erona niiden peittoteho meikkiä levitettäessä. Peitevoidesivellin antaa lupausten mukaan vahvimman peittävyyden ja kaksi isompaa sivellintä antavat toinen hieman vahvemman ja toinen hieman kevyemmän lopputuloksen. Siveltimet tuntuvat todella pehmeiltä, mutta ikävä kyllä jo ensimmäisellä kosketuksella huomasin toisesta siveltimestä putoavan pari karvaa eli pelkään hieman ovatko parhaat mahdolliset. No onneksi omistan rakkaat Everyday Mineralsin siveltimeni

Testailin pohjustusainetta pikaisesti kämmenselälleni ja lopputulos oli silkkisen pehmeä iho. En huomannut kädessä mitään paksumpaa kalvoa tai muuta epämiellyttävää vaan aine melkeinpä sulautui ihoon ihanasti. Odotan innolla, että pääsen kokeilemaan kaikkia tuotteita ihan kasvoille. Näitä settejä myydään sekä Original-versiona että mattana ja oma Original-versioni pitäisi tuoda kasvoille hehkua ja valoa. Meikkivoiteessa huomaa selkeästi pieniä heijastelevia hippusia ja uskonkin että näillä aineilla saan kuiville kasvoilleni toivottua kuulautta ja hehkua. En malta odottaa että nään millaisen lopputuloksen saan näillä :) 

2 kommenttia:

  1. Hei,kuinka monta eri sävyvaihtoehtoa noissa paketeissa on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Aloituspaketteja on olemassa kuudessa eri sävymaailmassa ja jokaisessa paketissa on kaksi meikkipohjasävyä :)

      Poista