tiistai 27. maaliskuuta 2012

Ihana Michael

Valmistujaiset on vihdoin takana kaiken sen stressaamisen jälkeen ja on aika väsynyt olo edelleen. Kaiken laittamisen ja järjestämisen ja juhlimisen jälkeen en jaksanut lähteä edes jatkamaan juhlintoja yöelämään lauantaina vaan palattiin J:n kanssa tänne keskustan kotiin ja siirryttiin nukkumaan. J ei ihan ymmärtänyt valintaa, mutta kiitteli kyllä sunnuntaina kun ei tullut hankittua haikeaa huomista :D 

Kirjoittelen itse juhlista enemmän toisella kertaa, mutta nyt hieman aihetta viistäen aasin siltaa pitkin siirrytään laukkuihin.. Aasi saattoi kadota tai unohtua johonkin pitkän matkan vuoksi, mutta yhteys on siis se että suurin osa valmistujaislahjoista tuli rahana ja se kelpasi kyllä loistavasti. Olen jo aiemmin kirjoitellut haaveilevani Michael Korsin upeista kelloista ja varsinkin parista tietystä yksilöstä ja nyt nämä ovatkin askeleen lähempänä omaa rannettani. Samalla kun innoissani selailin Korsin sivuilla kelloja niin yllättäen löysin itseni laukkuosastolta haikailemasta muutaman erittäin kauniin yksilön perään. Mitä voi laukkuaddikti itselleen? Yksi silmää miellyttävistä yksilöistä oli muun muassa tämä kaunokainen:

Kyseessä on siis Michael Korsin Large Bedford Bowling Satchel värissä Tan. Näin laukun ensimmäisen kerran jo naistenpäivän ostosreissulla Stockmannilla, mutta silloin en paneutunut kyseiseen laukkuun lainkaan. Tutkailin tuolloin vieressä ollutta yksilöä, joka paljastui aika vanhaksi malliksi kotona suoritetun googlailun jälkeen.. Mutta tämä malli siis osui silmiin nyt uudelleen ja ihastuin palavasti. Laukun kaunis väri sopisi kevääseen ja kesään loistavasti. Laukun soljet eivät Stockmannilla ihastuttaneet, mutta alan lämmetä niille enemmän ja enemmän. Jotenkin pinta, väri ja malli vaan iskee ja kovaa! Teinkin Polyvoressa innoissani pari simppeliä asukokonaisuutta laukun ympärille.


Ensimmäinen kokonaisuus on kesäinen asu töihin tai vaikka kaupungille kiertelyyn. Kokonaisuudesta löytyy haaveilemani Korsin kello, tosin tällä kertaa hieman eri värisenä. Paita on Vero Modan uudesta mallistosta ja ihastuttaa mallillaan ja herkullisella värillään. Bongasin sen Stockmannin verkkokaupasta ja saa nähdä, se ehkä pitää käydä kokeilemassa ja napata mukaan mikäli se näyttää hyvältä. En ihan täysin varma ole onko tuollaiset korkeakauluksiset paidat ihan se oma juttu, mutta kaikkea pitää kokeilla :) Valkoiset housut jalkaa ja pilotit nenälle niin kesäkokonaisuus on aikalailla valmis. Harva varmaan kieltää tämän toimivuuden?

Toisesta kokonaisuudesta tuli hieman keväisempi, koska mukana on vielä lämmittävää neuletta. Tosin kun jättää neuleen kotiin niin tämäkin asukokonaisuus sopii loistavasti kesään ja laittaisin todella mielelläni päälleni. Perinteiset siniset farkut toimivat aina nuden ja konjakkisten asusteiden kanssa ja yläosaksi valitsin valkoisen hieman siistimmän paidan. Malli on taas aika paljon sama, kuin edellisessä kokonaisuudessa, mutta jostain syystä tuo malli vaan vetää puoleensa nyt kevään tullen. Asusteet on samat tässä kuin aiemmassakin; Tory Burchin konjakkiset ballerinat toimii asussa kuin asussa ja Marc by Marc Jacobsin sydänkorvikset on söpöt jokaisen neitosen korvissa. Ja tietenkin pääosassa molemmissa kokonaisuuksissa se ihana laukku! Ah, rakkautta ehkä?

Rahaa sain ihan mukavasti lahjaksi, mutta ei sitä sentään tonneittain tullut. Tuon Korsin laukun hinta on aika huikea eli reilut 337€ Korsin omilla sivuilla. Siihen vielä tullit ja postimaksut päälle niin huh! Ei taida ihan samantien laukku tämän kassialman ranteille löytää vaan itken krokon kyyneleitä näppikselle sitä tuijottaessani. Haave/ostoslistalla on kuitenkin se kello ja Longchampkin ja nekään mitään ilmaisia ole. J nauraa mut pihalle tai sitten vaan läksyttää maan alle, kun saa tietää mitä suunnittelen ostavani. Se on paaaaljon fiksumpi rahan käytössä ja pahaa tekee haaveilla näistä sen edessä. Noh, lahjarahat ovat johonkin sijoitettavaksi ja mikäs sen parempi kohde kuin laadukas ja iätön merkkituote?

Kuvat: Polyvore.com

2 kommenttia:

  1. Korsilla on kyllä ihania laukkuja, voisin ottaa niistä itselleni melkein jokaisen. Tuo minunkin mieheni aina päivittelee ostoksiani, mutta merkkilaukuthan ovat sijoituksia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mietin, että sijoituskohteitahan ne on. Paranee vain ikääntyessään! :) Kävin kurkkaamassa blogiasi, ihana! :)

      Poista